PROFIEL

Ontdek wat Venlo uniek maakt

Venlo is een sfeervolle stad met veel bijzondere architectuur. Slenter door de mooie winkelstraten en ontdek wat Venlo een wereldstad maakt! Verwonder je over de prachtige oude gevels, het schilderachtige stadhuis en de historische gebouwen die de stad rijk is. Vanuit de karakteristieke binnenstad wandel je binnen no-time naar de Maas. Strijk neer op een van de terrassen aan de mooi gelegen boulevard en kijk uit over het water. Liever naar een prachtige, groene omgeving? Vanuit de stad wandel of fiets je snel naar de natuur!

Dit wil je niet missen in Venlo!

Onze stad heeft alles wat je zoekt. Of je nu een dagje wilt shoppen, een echte Bourgondiër bent of een ontspannen avond uit wilt, het kan allemaal in Venlo. Wij nemen je graag mee langs de vele terrassen, musea en andere unieke plekken van onze stad. Ontdek en geniet!

Overnachten in Venlo

Wat is er beter dan één dag naar Venlo? Twee dagen naar Venlo! Wij geven je de beste tips om te overnachten in onze stad!

Een bezoek aan Venlo door de ogen van

Tips van onze bezoekers

Wij kunnen je wel vertellen hoe mooi Venlo is, maar je kunt het beter horen van de reizigers die een bezoek hebben gebracht. Ontdek de bijzondere verhalen over onze stad!

Voor alle levensgenieters die wereldstad Venlo willen verkennen

Ontdek de Wereldstad Venlo. Ga op ontdekkingsreis door de wereldwonderen Venlo Binnenstad, Wereldklooster Steyl en Pittoresk Arcen.