PROFIEL

Foodhall MOUT Venlo: 8 wereldkeukens én bierbrouwerij

Bij MOUT draait alles om genieten, daarom is er een mega divers assortiment aan sapjes, frisdranken en koffies (mét taart). 
Er is een toegankelijke wijnkaart, we shaken fancy cocktails en zitten ruim, heel ruim in de bieren; In MOUT is namelijk brouwerij ‘De Klep’ gevestigd en haar bieren stromen rijkelijk uit de tap. IPA, tripel, wit, Paeterke; U roept, wij tappen!  
In de foodhall zijn 8 verschillende keukens die je voorzien van het lekkerste streetfood; van Italië tot Japan en van New York tot Vietnam. Samen zorgen de gepassioneerde koks voor meer dan 200 gerechtjes en is er écht voor iedereen iets te vinden.
Bij MOUT combineren wij de service van een restaurant met de diversiteit van een foodhall, alle drankjes en gerechtjes zijn aan tafel te bestellen worden geserveerd. Echt alles is mogelijk; een date, een borrel met collega’s, taart met oma, een snelle hap, een pilsje op het terras, uren tafelen of flexwerken. Plof op de bank, schuif aan een grote tafel met familie of vrienden of kies een van de intiemere plekjes in de kas.
Een plek om te ontdekken en je thuis te voelen. MOUT is een plek voor iedereen op elk moment van de dag.
Adres
Deken van Oppensingel 6
5911 AD Venlo
Openingstijden

Open vanaf 19 mei 2022!

De keukens zijn geopend van 11.30 tot 22.00
Barfood is altijd open.

Faciliteiten
Prijs
Prijzen

51.36789856987, 6.1733656

In de buurt

Wereld op het water: Maasboot Filia Mosae
Wereld op het water: Maasboot Filia Mosae
Een wereld aan evenementen: Poppodium Grenswerk
Een wereld aan evenementen: Poppodium Grenswerk
Wereldse cocktails: Dorstig Venlo
Wereldse cocktails: Dorstig Venlo