PROFIEL

Ontdek de natuur, zoals deze bedoeld is

We beseffen ons, meer dan ooit, hoe belangrijk onze gezondheid, onze familie en ons landschap is. We zijn ons er meer bewust van dat genieten in de “kleine dingen” zit. Graag nemen we je mee in de (Re)Tour Natuur. Zodat je nog meer kunt genieten van de vele “kleine dingen” die ons mooie Noord‐Limburgse landschap te bieden heeft.

“kleine dingen”

(Re)Tour Natuur heeft een uitgebreid “kleine dingen” programma voor jong en oud. We nemen u mee op avontuur in het landschap, u maakt kennis met de bewoners van onze mooie regio, u ontmoet de dieren en insecten die hier leven, u eet van het land. Kortom ga mee op reis en ontdek de rijkdom van de natuur!

Leuke-dingen-kaart

On Tour door Noord‐Limburg Beleef het mooie landschap, maak kennis met de bewoners, ontmoet de dieren en insecten, eet van het land en ontdek de rijkdom van de natuur.  

Download de Leuke-Dingen-Kaart hier

Winnen

Trek de natuur in met de leuke-dingen-kaart en neem een picknickmand mee. Zoek het mooiste plekje in de natuur. Aan het water, op de hei of in het bos. Maak de mooiste foto van jouw favoriete moment, terug in de natuur. Deel jouw foto via onze socials @visitvenlo.nl (#retournatuur) en maak kans op een goed gevulde picknickmand voor jouw volgende terug naar de natuur avontuur! 

Lees de voorwaarden hier

De leukste plekken in de natuur

Trek er lekker op uit. Waar moet je dan zijn? Wij hebben de leukste plekken voor jou op een rijtje gezet.

Leren, ontdekken, doen en beleven

Lekker wandelen, midden in de natuur

Stilte om je heen, alleen jouw voetstappen die jou door de mooie omgeving leiden. Sta even stil en kijk om je heen. De natuur heeft zoveel te bieden als je jouw tempo even vertraagd. 

Trek er op uit met de fiets

In onze regio ontdek je het landschap het beste op de fiets. de vele mooie routes dwars door de natuur, zullen je versteld doen staan van de mooie doorkijkjes en pittoreske plekjes. Een tussenstop maak je midden in het bos, op de hei of aan de Maas. Ontdek de mooiste routes.