PROFIEL

Over Visit Venlo

Visit Venlo is het kanaal voor toerisme & recreatie in de gemeente Venlo. Op de kanalen van VisitVenlo ontdek je alles over Venlo, zoals de plekken in Venlo Binnenstad, Pittoresk Arcen, Wereldklooster Steyl, Maas Waterwereld, Nationaal Park De Maasduinen en de Wereldse Events lichten wij uit op de website www.visitvenlo.nl en de social media kanalen.

VisitVenlo is ontstaan uit een samenwerking tussen ondernemers, het Toeristisch Platform Venlo-Maasduinen-Mookerhei (STIVA), Gemeente Venlo, Gemeente Bergen (L), Venlo Partners en Steyl Inspireert. Samen zetten wij Venlo op de kaart. Een ambitie die we gezamenlijk waar kunnen maken.

Wil je meer weten over deze samenwerking en de ambities? Mail dan naar: info@visitvenlo.nl

 

logo partners

 

 

Vragen over Venlo...?

Waarom is Venlo het bezoeken waard?

Venlo ligt direct in het hart van het Werelddeel Europa. Venlo staat bekend om zijn vele culturen en bezoekers uit omringende buurlanden en is omgeven door een prachtige waterwereld. Daarnaast werd zij al eens uitgeroepen tot Groenste Stad en wordt ze geroemd om haar Cradle2Cradle wereldideeën. Met haar 6 wereldwonderen biedt ze voor bezoekers een prachtige wereldse ervaring, die niet anders is dan een bezoek aan Berlijn. Met het grote verschil dat alles in Venlo wat gemakkelijker bereisbaar is te voet en met de fiets. Je zou kunnen zeggen dat we een gemoedelijke stad zijn.

Waar gaat de campagne Visit Venlo over?

Het doel van de campagne is om mensen in Nederland te laten zien, dat een wereldse ervaring veel dichterbij is dan je denkt. 

Hoe kun jij Venlo bezoeken?

Venlo is gemakkelijk bereikbaar met de trein, de auto, op de fiets, per bus, en per boot. De parkeerfaciliteiten zijn state of the art en goed te vinden. In de stad zijn de wereldwonderen veelal per benenwagen goed bereikbaar.