PROFIEL

Ontdek de natuur, zoals deze bedoeld is

We beseffen ons, meer dan ooit, hoe belangrijk onze gezondheid, onze familie en ons landschap is. We zijn ons er meer bewust van dat genieten in de “kleine dingen” zit. Graag nemen we je mee in de (Re)Tour Natuur. Zodat je nog meer kunt genieten van de vele “kleine dingen” die ons mooie Noord‐Limburgse landschap te bieden heeft.

Rust & Bezinning

Trek er op uit in de natuur. Zoek de rust in de meditatie, de ontspanning, de yoga en het sporten in het bos, in de natuur en in de zon. De natuur heeft meer te bieden voor onze ziel. Rust, ruimte en vrijheid heeft een positief effect op wie en wat we zijn. Ga lekker naar buiten en geniet.

Yogacentrum de Zonnegroet

Kom ervaren wat yoga en meditatie voor jou kan doen. Meedoen op jouw eigen niveau.

Hendrikxstraat 106 A 5912 BZ Venlo – Zuid

Ga naar de website

Meditatie en meer Venlo

Wil je jezelf goed voelen, leren je lichaam en geest te ontspannen of meer energie krijgen? Meditatie en Meer Venlo biedt individuele begeleiding, meditatie en dru yoga waardoor je weer terug in balans komt.

Helbeek 176 5914 SB Venlo

Meer informatie op de website

Wellness & Ontspannen

Thermaalbad Arcen

Lekker tot rust komen en ontspannen. Goed voor lichaam en geest. Wil je ontdekken hoe goed dat voelt? Kom dan naar Thermaalbad Arcen in het bosrijke Noord-Limburgse land. In die oase van rust vind je alles voor een optimale gezondheid.

Klein Vink 11 5944 EX Arcen

Meer informatie op de website

Spawellness Lomm

Elke dag een vakantiegevoel. Er even lekker uit om bij te komen van alle drukte en de dagelijkse beslommeringen. Kom genieten en relaxen in de sauna’s en baden van Spawellness in Lomm.

Rijksstraatweg 38 5943 AB Lomm

Meer informatie op de website

Mila Privé Sauna

Huur een privé sauna ervaring bij Mila Privé Sauna & Wellness - Deluxe Spa in Venlo. Geniet van de luxe en moderne faciliteiten & perfecte service die Mila Privé Sauna te bieden heeft.

Ferdinand Bolstraat 49 5914 XN Venlo

Meer informatie op de website van Mila

Healthy and Wellness

Voor je lichaam zorgen is een investering. Je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is

Van Speyckstraat 2 5912 EL Venlo

Meer over Healthy and Wellness

Workshops

 

Zonnegroet

Met veel plezier organiseert yogacentrum de Zonnegroet workshops en evenementen in hun yogacentrum.

Hendrikxstraat 106 A 5912 BZ Venlo

Kijk hier voor hun aanbod

De leukste plekken in de natuur

Trek er lekker op uit. Waar moet je dan zijn? Wij hebben de leukste plekken voor jou op een rijtje gezet.

Leren, ontdekken, doen en beleven

Lekker wandelen, midden in de natuur

Stilte om je heen, alleen jouw voetstappen die jou door de mooie omgeving leiden. Sta even stil en kijk om je heen. De natuur heeft zoveel te bieden als je jouw tempo even vertraagd. 

Trek er op uit met de fiets

In onze regio ontdek je het landschap het beste op de fiets. de vele mooie routes dwars door de natuur, zullen je versteld doen staan van de mooie doorkijkjes en pittoreske plekjes. Een tussenstop maak je midden in het bos, op de hei of aan de Maas. Ontdek de mooiste routes.