PROFIEL

Geniet van de skyline van Venlo, de Maasboulevard of het uitgelichte stadhuis van Venlo. Of bezoek als het buiten donker is, het schilderachtige Arcen of het inspirerende Steyl. Heerlijk om even de benen te strekken en een gezonde wandeling te maken in het ‘spot’ licht van de stad en dorp of bij heldere sterrenhemel of volle maan in het buitengebied. 

 

Maak kennis met de highlights van Venlo

 

logo

 

Wandelen & Fietsen

Heerlijk om even de benen te strekken en een gezonde wandeling te maken in het ‘spot’ licht van de stad of je eigen dorp of bij heldere sterrenhemel of volle maan in het buitengebied.

Geniet van een Wereldse ontdekkingstocht

Scavenger Hunts

Speciaal voor deze winter hebben wij een aantal Scavenger Hunts voor je samengesteld, in Noord-Limburg.Trek er lekker op uit met jouw familie en ontdek de diverse plekken eens anders. Speur, zoek en ontdek ze allemaal!

Lees alles over de Winter Fonkel Scavenger Hunt

TOP 5 SPOT VENLO Kidsparty

Leuke suggesties voor spelletjes in het donker om zelf met je gezin of vriendjes en vriendinnetjes te doen vlak voor of na het avondeten als het al lekker donker is of aan het worden.

 

Kijk snel naar onze top 5 (...6)

 Volle maanwandeling in Nationaal Park De Maasduinen

Wandelen tijdens volle maan is een echte beleving. Wandelaars gaan op pad in het nachtelijke Bergerbos. Ogen wennen al snel aan het donker dus een zaklamp meenemen is niet nodig. Daarnaast staan ook andere zintuigen zoals reuk en tast op scherp. Al wandelend over de donkere, stille heide en door het bos wordt gezocht naar tekenen van leven zoals een roepende bosuil.

Op vrijdag 3 maart start om 20.00 uur een spannende avondexcursie vanaf Activiteitencentrum De Zevenboom, Kapelstraat 71 te Afferden. De excursie duurt ongeveer 2 uur en deelname is gratis.  Aanmelden is verplicht.

(Foto:  Peter Thönnissen)

Aanmelden en meer informatie

 

 

Hier kun je promotiemateriaal downloaden.

Bijlage Grootte
Flyer Spot Venlo (PDF) 1.02 MB
Poster Spot Venlo (PDF) 1.21 MB