PROFIEL

Ontdek Arcen

Voor wie op zoek is naar ultieme ontspanning, biedt Arcen tal van mogelijkheden. Breng een bezoek aan de thermaalbaden van Thermaalbad Arcen voor een dag vol rust en wellness. Na een ontspannende dag kun je overnachten in een van de sfeervolle accommodaties die het dorp te bieden heeft. Van luxe hotels tot knusse bed & breakfasts, in Arcen vind je altijd een plekje waar je heerlijk kunt ontspannen en tot rust kunt komen.

Ultiem relaxen en overnachten

Thermaalbad Arcen

Thermaalbad Arcen

Hotel Arcen

Hotel Arcen

Hotel de Maasparel

Hotel de Maasparel

Vakantiepark Resort Arcen

Vakantiepark Resort Arcen

Vakantiepark Klein Vink

Vakantiepark Klein Vink

In de Vlinderkes

In de Vlinderkes

Ontdek meer verborgen parels van het Pittoreske Arcen

Culinair genieten

Proef Arcen op zijn best en laat je culinair verrassen door de lokale keuken, waar traditionele smaken en innovatieve gerechten samenkomen voor een onvergetelijke eetervaring. Geniet van elke hap in de sfeervolle restaurants die Arcen rijk is, waar passie voor eten en gastvrijheid hand in hand gaan.

Ontdek

Bezienswaardigheden in Arcen

Ontdek de historische charme van Arcen en dompel je onder in de rijke cultuur en erfgoed van de stad. Wandel door de pittoreske straten en bewonder de eeuwenoude architectuur die elke hoek siert. Bezoek de iconische monumenten en musea die verhalen vertellen van Arcen's fascinerende verleden. Laat je meeslepen door de levendige sfeer van de lokale markten en geniet van de gastvrijheid die de stad te bieden heeft.

Ontdek