PROFIEL

Ontdek Steyl

Na een dag vol bezinning en ontdekking kun je in Steyl heerlijk tot rust komen. Verblijf in een van de gastvrije accommodaties die de serene sfeer van het kloosterleven weerspiegelen. Kies voor een verblijf in een charmante bed & breakfast of een comfortabel hotel in de buurt van het klooster. Steyl biedt de perfecte omgeving voor een ontspannen en verkwikkend verblijf, weg van de drukte van het dagelijkse leven.

Ultiem relaxen en overnachten

Bilderberg Chateau Holtmühle

Bilderberg Chateau Holtmühle

Ontdek meer verborgen parels van het Wereldklooster Steyl

Culinair genieten

Proef Steyl op zijn best en laat je culinair verrassen door de lokale keuken, waar traditionele smaken en innovatieve gerechten samenkomen voor een onvergetelijke eetervaring. Geniet van elke hap in de sfeervolle restaurants die Steyl rijk is, waar passie voor eten en gastvrijheid hand in hand gaan.

Ontdek

Bezienswaardigheden in Steyl

Ontdek de historische charme van Steyl en dompel je onder in de rijke cultuur en erfgoed van de stad. Wandel door de pittoreske straten en bewonder de eeuwenoude architectuur die elke hoek siert. Bezoek de iconische monumenten en musea die verhalen vertellen van Steyl's fascinerende verleden. Laat je meeslepen door de levendige sfeer van de lokale markten en geniet van de gastvrijheid die de stad te bieden heeft.

Ontdek