PROFIEL

Voor onze ondernemers

Jij als ondernemer maakt onze stad tot Wereldstad Venlo. Wij zijn erg benieuwd welke wereld jij aan de buitenwereld wilt laten zien!

Toolkit Wereldstad Venlo

Jij als ondernemer speelt een belangrijke rol om onze Wereldstad Venlo op de kaart te zetten.  Zorg dat je ons volgt en de berichten zoveel mogelijk deelt op jouw eigen kanalen!
Facebook: https://www.facebook.com/visitvenlo
Instagram: https://www.instagram.com/visitvenlo.nl/

Om het voor jou extra leuk en gemakkelijk te maken, hebben we een toolkit samengesteld van “Wereldstad Venlo” voor jouw eigen promotie op jouw eigen kanalen! Gebruik de hashtags: #wereldstadvenlo, #visitvenlo en #wereldwonderenvenlo

Invulformulier activiteiten, evenementen en arrangementen

Natuurlijk willen we jou als ondernemer ook een plek geven in deze campagne. Hoe? Jij krijgt de ruimte om te gekke wereldse acties, activiteiten, arrangementen of evenementen te promoten. Deze gaan wij delen in de campagnes in 2023. Je kunt zelf acties aanleveren of maak combi’s met collega-ondernemers voor de leukste wereldse belevenissen in Venlo. Denk bijv. aan een overnachting incl. een diner bij een restaurant of een shop-tegoed en een koffie bij een leuk koffiezaakje. Allerlei acties zijn mogelijk en het is helemaal gratis! Voor alle werelddeals of arrangementen is er een plek in de campagne. We willen jou daarin de vrijheid geven.
 

Vul onderstaand formulier in voor het aanmelden van jouw werelddeal of arrangement voor de campagne Visit Venlo 2023. Of stuur een mail naar info@visitvenlo.nl