PROFIEL

Wereldse Wandelroute Maascorridor

De wandeling begint bij Brasserie Sur Meuse, een fijne plek voor een kopje koffie, lunch of diner. Nabij Sur Meuse kunt u uw auto gratis parkeren.

Vanaf de parkeerplaats van de kerk loopt u door de  straat 'Helling' richting de Maas. Aan het einde van de weg gaat u linksaf en vervolgt u de route door het voetpad in het aan de Maas gelegen weiland.  

U volgt de rode markeringen op muren, hekken en paaltjes. Op enkele plekken kan de markering ontbreken. Echter, de route is niet moeilijk om te volgen zonder markering. U volgt gewoon de Maas richting de Stadsbrug in Venlo en aan de overkant volgt u de Maas naar de Zuiderbrug. Via de de andere oever loopt u weer terug naar de Stadsbrug/Sur Meuse.

Honden moeten aan de lijn, aangezien op de Maasoevers Galloway runderen grazen. Blijft u zelf op veilige afstand van de runderen.

Startpunt
Helling 5, 5921 GT Blerick
Herkenningspunt
Hoge kloktoren
Lengte
13 km
Parkeren
U kunt uw auto gratis parkeren bij de kerk in Blerick

Route: 13 km

Wereld aan de Maas: Brasserie Alt Arce

Kijk uit op de wereld van de Maas! De schitterende Brasserie, zaal en terras bieden een indrukwekkend Maaspanorama. Hét adres voor diner, lunch, koffie of thee met Limburgse vlaai, of om gewoonweg met…

Ontdek meer >
cultuurhistorische route Tegelen en Steyl
26 km | Belfeld

Andere routes

9 km

Maas en Stuw route

Steyl

Ontdek meer
8 km

Barbara's Weerd

Arcen

Ontdek meer
22 km

Landgoed Arcen route

Arcen

Ontdek meer
10 km

Landgoed Arcen 10 km

Arcen

Ontdek meer