PROFIEL

Wereldse Wandelroute Maascorridor

De wandeling begint bij Brasserie Sur Meuse, een fijne plek voor een kopje koffie, lunch of diner. Nabij Sur Meuse kunt u uw auto gratis parkeren.

Vanaf de parkeerplaats van de kerk loopt u door de  straat 'Helling' richting de Maas. Aan het einde van de weg gaat u linksaf en vervolgt u de route door het voetpad in het aan de Maas gelegen weiland.  

U volgt de rode markeringen op muren, hekken en paaltjes. Op enkele plekken kan de markering ontbreken. Echter, de route is niet moeilijk om te volgen zonder markering. U volgt gewoon de Maas richting de Stadsbrug in Venlo en aan de overkant volgt u de Maas naar de Zuiderbrug. Via de de andere oever loopt u weer terug naar de Stadsbrug/Sur Meuse.

Honden moeten aan de lijn, aangezien op de Maasoevers Galloway runderen grazen. Blijft u zelf op veilige afstand van de runderen.

Startpunt
Helling 5, 5921 GT Blerick
Herkenningspunt
Hoge kloktoren
Lengte
13 km
Parkeren
U kunt uw auto gratis parkeren bij de kerk in Blerick

Route: 13 km

Wereldse Wijnbar XO

Waan je in een heuze wereld van wijn! Wijnbar XO ligt in het hartje van Venlo en serveert wijnen van over heel de wereld. Met heerlijke arrangementen, een high wine en heerlijke hapjes kun je jouw…

Ontdek meer >
Galgevenroute
12 km | Boekend

Andere routes

10 km

Landgoed Arcen 10 km

Arcen

Ontdek meer
44 km

Voor Wereldse fietser: Tuinenroute langs de Maas

Steyl

Ontdek meer
8 km

Barbara's Weerd

Arcen

Ontdek meer
5 km

Landgoed Arcen 5 km

Arcen

Ontdek meer