PROFIEL

Venlo Congresstad

Zakelijk organiseren doe je in Venlo!

 

Uitgekeken op de Randstad en klaar om verrast te worden door een groene en duurzame congresbestemming in Noord-Limburg?
In Venlo Congresstad vind je een groot aanbod aan hotels en evenementenlocaties, modern of historisch, groots of intiem, in de historische binnenstad of het rustgevende buitengebied. Daarnaast zijn er in de regio tal van leuke sociale activiteiten mogelijk als onderdeel van je congresprogramma. Of bezoek een van de vele innovatieve bedrijven op het gebied van agro/food, logistiek, maakindustrie en toerisme, waar Venlo bekend om staat.

Met een goede ligging, bereikbaarheid, bourgondisch karakter en gunstige prijs-kwaliteitverhouding is Venlo de ideale bestemming voor jouw zakelijke bijeenkomst of congres!
Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie op de website: www.venloconventionbureau.nl

 

De regio Venlo leent zich uitstekend voor het organiseren van een zakelijk evenement, ongeacht of het een congres met internationaal publiek of een zakelijke bijeenkomst voor een klein gezelschap is. De diversiteit aan evenementenlocaties is groot evenals het aanbod aan hotels en de mogelijkheden voor activiteiten. Het Venlo Convention Bureau helpt je graag kosteloos bij het maken van keuzes en een goede start bij de organisatie van jouw evenement!

Venlo is een groene, levendige en historische stad aan de Maas. Een stad van ondernemende mensen die van aanpakken houden.

De stad ligt centraal tussen de Randstad en het Midden-Europese achterland. Venlo is niet voor niets meerdere keren uitgeroepen tot logistieke hotspot van Europa. Binnen een straal van 50 kilometer van Venlo zijn drie luchthavens te vinden zijn: Eindhoven Airport, Niederrhein (Weeze) Airport en Düsseldorf Airport. Daarnaast zijn ook Maastricht-Aachen Airport, Keulen en Brussel goed bereisbaar.

Op de plek waar tuinbouwinnovatie en logistiek de hoofdrol spelen, rondom Venlo, zet de Brightlands Campus Greenport Venlo alles in het werk om de thema’s voedsel-voeding-gezondheid en logistiek op een wereldpodium te plaatsen. Op de Brightlands Campus Greenport Venlo werken vernieuwers uit MKB, grootbedrijf, start-ups, wetenschappers en studenten samen aan innovaties op het gebied van gezonde en veilige voeding, future farming en bio-circular economy. Tevens vinden er cross-overs plaats met de maakindustrie, informatie- en communicatietechnologie, logistiek en de andere drie Brightlands campussen (Brightlands Chemelot Campus; Brightlands Maastricht Health Campus; Brightlands Smart Services Campus).  

Op bezoek in de regio Venlo ervaar je al snel de gastvrije instelling en de Bourgondische inslag. Je bent welkom bij een breed aanbod aan horecagelegenheden en kunt zelfs dineren en overnachten bij twee sterrenzaken.