PROFIEL

Venlo Congresstad

Zakelijk organiseren doe je in Venlo!

 

Uitgekeken op de Randstad en klaar om verrast te worden door een groene en duurzame congresbestemming in Noord-Limburg?
In Venlo Congresstad vind je een groot aanbod aan hotels en evenementenlocaties, modern of historisch, groots of intiem, in de historische binnenstad of het rustgevende buitengebied. Daarnaast zijn er in de regio tal van leuke sociale activiteiten mogelijk als onderdeel van je congresprogramma. Of bezoek een van de vele innovatieve bedrijven op het gebied van agro/food, logistiek, maakindustrie en toerisme, waar Venlo bekend om staat.

Met een goede ligging, bereikbaarheid, bourgondisch karakter en gunstige prijs-kwaliteitverhouding is Venlo de ideale bestemming voor jouw zakelijke bijeenkomst of congres!
Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie op de website: www.venloconventionbureau.nl

 

De regio Venlo leent zich uitstekend voor het organiseren van een zakelijk evenement, ongeacht of het een congres met internationaal publiek of een zakelijke bijeenkomst voor een klein gezelschap is. De diversiteit aan evenementenlocaties is groot evenals het aanbod aan hotels en de mogelijkheden voor activiteiten. Het Venlo Convention Bureau helpt je graag kosteloos bij het maken van keuzes en een goede start bij de organisatie van jouw evenement!

Op bezoek in de regio Venlo ervaar je al snel de gastvrije instelling en de Bourgondische inslag. Je bent welkom bij een breed aanbod aan horecagelegenheden en kunt zelfs dineren en overnachten bij twee sterrenzaken.