PROFIEL

Voor onze ondernemers

Jij als ondernemer maakt onze stad tot Wereldstad Venlo. Wij zijn erg benieuwd welke wereld jij aan de buitenwereld wilt laten zien!

Adverteer in het magazine Venlo aan de Maas!

In het (bewaar)magazine staan verhalen over de natuur, attracties, eten en drinken, shoppen, cultuur en historie in gemeente Venlo. Ook de wandel- en fietsroutekaarten zijn in het magazine te vinden. Met meetbare QR-codes verwijst het magazine naar de website www.visitvenlo.nl en www.venloverwelkomt.nl, waar lezers meer informatie en routes kunnen vinden. Het magazine wordt in een oplage van 30.000 exemplaren in de periode juni, juli en augustus verspreid via toeristische locaties in de regio Noord-Limburg. Ook is het magazine te downloaden op de websites van www.visitvenlo.nl en www.venloverwelkomt.nl

Venlo aan de Maas

Deze zomer gaan we campagne voeren voor Venlo aan de Maas. Door middel van deze campagne willen we toeristen en inwoners inspireren en verleiden tot een bezoek aan onze mooie gemeente. Iedere toeristische ondernemer mag hieraan deelnemen, als er een link gelegd kan worden met de Maas. 

Dit doen we onder andere samen met De Maaspoort en het Limburgs Museum in Venlo. De Maaspoort en Toneelgroep Maastricht presenteren deze zomer Het was Zondag in het Zuiden. Een nieuwe Nederlandse spektakelmusical met muziek van Rowwen Hèze over het hoogwater in Limburg in 1993. Het wordt een uniek spektakel met echt water. Een spectaculaire beleving dus.

Het Limburgs Museum presenteert vanaf 10 juni de tentoonstelling De Zonnekoning en Oranje.

Eeuwige roem, dat hoopte Zonnekoning Lodewijk XIV te bereiken met het Beleg van Maastricht. De machtige vestingstad heeft hij in 1673 hoogstpersoonlijk veroverd. Kort daarna probeerde ook de jonge Oranjeprins Willem III Maastricht in te nemen. Een decennialange rivaliteit volgt. Over deze twee persoonlijke tegenstanders, en wat hun botsende ambities voor de inwoners van het Maasdal betekenden, gaat de grootse tentoonstelling De Zonnekoning en Oranje – Slaags aan de Maas. 

We willen natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers van onze regio bereiken met deze producties.  

Wil je helpen met de promotie hiervan? Download dan onderstaande afbeeldingen en teksten voor op online kanalen. Ook is er een commercial voor socials beschikbaar. Deze vind je hier.

Toolkit Wereldstad Venlo

Jij als ondernemer speelt een belangrijke rol om onze Wereldstad Venlo op de kaart te zetten.  Zorg dat je ons volgt en de berichten zoveel mogelijk deelt op jouw eigen kanalen!
Facebook: https://www.facebook.com/visitvenlo
Instagram: https://www.instagram.com/visitvenlo.nl/

Om het voor jou extra leuk en gemakkelijk te maken, hebben we een toolkit samengesteld van “Wereldstad Venlo” voor jouw eigen promotie op jouw eigen kanalen! Gebruik de hashtags: #wereldstadvenlo, #visitvenlo en #wereldwonderenvenlo

Invulformulier activiteiten, evenementen en arrangementen

Natuurlijk willen we jou als ondernemer ook een plek geven in deze campagne. Hoe? Jij krijgt de ruimte om te gekke wereldse acties, activiteiten, arrangementen of evenementen te promoten. Deze gaan wij delen in de campagnes in 2023. Je kunt zelf acties aanleveren of maak combi’s met collega-ondernemers voor de leukste wereldse belevenissen in Venlo. Denk bijv. aan een overnachting incl. een diner bij een restaurant of een shop-tegoed en een koffie bij een leuk koffiezaakje. Allerlei acties zijn mogelijk en het is helemaal gratis! Voor alle werelddeals of arrangementen is er een plek in de campagne. We willen jou daarin de vrijheid geven.
 

Vul onderstaand formulier in voor het aanmelden van jouw werelddeal of arrangement voor de campagne Visit Venlo 2023. Of stuur een mail naar info@visitvenlo.nl