PROFIEL

Marina Resort Leukermeer: LUXE VAKANTIEHUIZEN AAN HET WATER

Gelegen in de ongerepte natuur van Limburg ligt het nieuw te realiseren Marina Resort Leukermeer. De bouw van de luxe villa's, ruime appartementen en uitgebreide faciliteiten gaan iedere verbeelding te boven. Met een ligging aan het Leukermeer, dat in verbinding staat met de Maas, biedt dit vele mogelijkheden voor ongekende activiteiten. Ziet u uzelf al zitten op het terras van uw villa aan het water? De verkoop is gestart en meerdere woningen zijn reeds verkocht. Onze adviseurs staan voor u klaar om samen met u het traject aan te gaan!

Vanaf uw veranda kijkt u uit over het schitterende Leukermeer of de prachtige omliggende natuur. De zon reflecteert in het heldere water. Even waant u zich in het buitenland; een stukje buitenland op een goed bereikbare locatie in Nederland. In Marina Resort Leukermeer komen uw dromen uit. Het Leukermeer is onderdeel van de Limburgse Maasplassen, een zeer uitgestrekt watersportgebied met veel mogelijkheden voor waterrecreatie. Het Leukermeer grenst aan de Maas, de rivier die zich al meanderend een weg baant door Limburg. Door de directe verbinding is het mogelijk om vanaf het Leukermeer de Maas op te varen en te genieten van het schitterende waterlandschap.

Als gast op het resort of eigenaar van een vakantievilla of een appartement kunt u vrijblijvend gebruik maken van de faciliteiten gelegen op het vakantiepark. Geniet in de horecagelegenheid van een panoramisch uitzicht terwijl u een hapje of drankje nuttigt. Voor een verfrissende duik kunt u terecht in één van de binnen- of buitenzwembaden en voor de kleintjes onder ons staat er in de vakantie een animatieteam klaar voor oneindig plezier! Het resort kent uitgebreide mogelijkheden op het park of in de omgeving om te recreëren. 

Water- en natuurrijke omgeving:
Luxe en comfort staan centraal bij de schitterende villa’s en appartementen. De woningen zijn ontworpen met een knipoog naar de Scandinavische bouwstijl en sluiten daardoor mooi aan bij zowel het bos- als watergevoel. Kopers kunnen beschikken over een eigen ligplaats of hebben de mogelijkheid om hun boot af te meren in de jachthaven nabij Marina Resort Leukermeer.

Recreëren en investeren: 
Ook u kunt de trotse eigenaar worden van een exclusieve villa of appartement op deze unieke locatie tegen aantrekkelijke prijzen. Uiteraard kunt u zelf genieten van uw luxe vakantievilla aan het water, maar de aankoop is ook een uitstekende investering. Door uw villa of appartement ( gedeeltelijk) te verhuren, geniet u van uw eigen vakantiewoning wanneer u dat wilt en haalt  u een optimaal rendement uit uw investering.

Activiteiten in de omgeving:
Op Marina Resort Leukermeer is heel vele te beleven. Daarnaast biedt ook de regio tal van bezienswaardigheden en dagtrips. Wat dacht u van een bezoek aan het nabijgelegen Kasteel Well of de kasteeltuinen in Arcen, pretpark Toverland of een rondvaart over de Maas en de waterplassen? In de uitgestrekte natuurgebieden met de bijzondere flora en fauna vindt u talrijke fiets-, wandel- en mountainbikeroutes. Met kleine fietsveren steekt u de Maas over. U kunt kennismaken met de vele monumenten, zoals romantische kapelletjes, oude kerken en kastelen en sfeervolle historische boerderijen. Uiteraard bieden de diverse omliggende dorpen veel gezellig terrassen en restaurants waar u kunt genieten van de Limburgse gastvrijheid en natuurlijk verrukkelijke asperges; het witte goud waar dit gebied bekend om staat. En voor de echte verwennerij kunt u terecht in het Michelin Sterrenrestaurant Brienen aan de Maas in Well.

Spetterend waterpret: 
Marina Resort Leukermeer biedt vele mogelijkheden voor een heerlijk verblijf. Het Resort biedt al het goede van het Limburgse bourgondische leven. U kunt op de zandstranden met de hele familie lekker ontspannen en genieten van de zon en een verfrissende duik. Of vaar vanaf uw woning met een huurboot heerlijk naar een van de omliggende dorpen om daar op een terrasje te genieten van een uitgebreide lunch. Een beetje verwennerij mag soms best! Bent u een echte watersporter? Dan kunt u uw hart ophalen op het Leukermeer en op de Maas, waar snel varen is toegestaan.

Bij het naastgelegen Vakantiepark kunt u terecht voor nog meer waterplezier. U kunt en bijvoorbeeld vissen, zwemmen, surfen, waterskiën, kanoën, kajakken, wakeboards, banaanvaren en nog veel meer. Bij het watersportcentrum vindt u alle informatie over recreatie op het water. Ook kunt u daar terecht voor het huren van bijvoorbeeld een waterfiets of (motor)boot. Ook de wakeboardschool is gevestigd in het watersportcentrum.

Wilt u meer weten over dit nieuwe Resort direct aan het Leukermeer?

Appartementen: https://cms-assets.bookingexperts.nl/media/745/36/Marinaresort_leukermeer_appartementen_cac02482-1aba-431c-9f91-e3eee2723afb.pdf

Woningen: https://cms-assets.bookingexperts.nl/media/745/38/Marinaresort_leukermeer_woningen_6c44b7b2-b722-419f-ae5d-abe1fe1acb31.pdf

Algemeen: https://cms-assets.bookingexperts.nl/media/745/37/Marinaresort_leukermeer_Brochure_58bba6ba-60c1-46d5-b4da-1e514baa9254.pdf

Zie website: 
www.marinaresortleukermeer.nl

Gerelateerd aan dit artikel

Vakantie & Resort Leukermeer
Vakantie & Resort Leukermeer
Gratis toegang voor kinderen in de zomer bij Kasteeltuinen Arcen
Gratis toegang voor kinderen in de zomer bij Kasteeltuinen Arcen
Maaspoort 40 Jaar: Open Circles
Maaspoort 40 Jaar: Open Circles
Verhaalbord Waterschap Limburg: Jan van Reen
Verhaalbord Waterschap Limburg: Jan van Reen
Rozenfestijn Arcen; vertrouwd en vernieuwd!
Rozenfestijn Arcen; vertrouwd en vernieuwd!
Verhaalbord Waterschap Limburg: Lisette Huinck
Verhaalbord Waterschap Limburg: Lisette Huinck
Verhaalbord Waterschap Limburg: Jos Dambacher
Verhaalbord Waterschap Limburg: Jos Dambacher