PROFIEL

Mio Mucho

Mio Mucho, puur Spaans genieten

Op een van de mooiste plekjes van Noord Limburg vind je restaurant Mio Mucho. Geniet van de pure verse Spaanse keuken, met een verbluffend uitzicht over het prachtige Leukermeer.

Zodra je Mio Mucho binnenstapt, waan je je meteen in het gastvrije, warme Spanje. In de open keuken staat een verse vis-vitrine zoals je die ziet op de versmarkt in Barcelona, in de dry aged kasten hangen heerlijke Iberico hammen te drogen en in het wijnkabinet vind je een waanzinnige wijnselectie.

Intussen staan onze chefs de mooiste producten te bereiden op de houtskool barbecue. Alles is puur, vers en wordt bereid op de gril. De gastvrije ontvangst en de geweldige ambiance maken het feest compleet.

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, geniet je tijdens het eten van het ongekende uitzicht over het mooie meer. Kom het zelf maar ervaren, dan begrijp je wat we bedoelen.

Wij ontvangen jou graag met een grote glimlach en beloven dat jij naar naar buiten loopt met een nog veel grotere glimlach.

Welkom bij Mio Mucho. Puur Spaans genieten met het mooiste uitzicht van Limburg.

Menukaart:
Wij werken met de mooiste producten uit Spanje en Portugal. Wij kennen al onze leveranciers persoonlijk, zo kunnen wij altijd de beste kwaliteit garanderen. Alles wordt bereid op onze 4 houtskool barbecues. Dat zorgt voor een unieke zachte grilsmaak en perfecte garing. Zowel vis, vlees als groenten zijn op zijn lekkerst als ze van de gril komen. Puur en vers zijn bij ons de leidraad.

Wijnkaart:
Wij zijn enorm trots op onze mooie en bijzondere wijnselectie. Voornamelijk Spaans, maar we hebben ook prachtige pareltjes uit andere regio’s. Veel verrassende blends, allemaal wijnen met een verhaal. Een beetje wijnliefhebber kan hier zijn hart ophalen.

Reserveer snel!
Binnenkort heeft iedereen het erover. Zorg dat jij de eerste bent en reserveer snel een plekje.

Adres
Vossenheuvel 10-220
5855 EE Well
Openingstijden

Ma t/m Zo van 11:30 - 21:00 ( KEUKEN)

Horeca
  • Restaurant
Prijs
Prijzen

51.577203417154, 6.0617114424431

In de buurt

Wereld van de Maasduinen: Beachclub Leukermeer
Wereld van de Maasduinen: Beachclub Leukermeer
Werelds Reindersmeer
Werelds Reindersmeer
Wereldpark De Maasduinen
Wereldpark De Maasduinen